VANA Valmisnavetta – on juuri sellainen kuin sinä haluat sen olevan

Vaikka VANAlla on kolme toimivaa ja kustannustehokasta tyyppinavettaa, on perin harvinaista, että toteuttaisimme kahdelle eri maatilalle kaksi samanlaista navettaa. Jokainen maatalousyritys, karja ja yrittäjä ovat erilaisia ja ainutlaatuisia. Siksi onnistunut lopputulos lähtee kuuntelemisesta. Kuuntelemisella emme tarkoita pelkästään sitä, että olemme hiljaa sinun puhuessasi. Kuunteleminen on sitä, että asetumme sinun asemaasi: teemme muistiinpanoja, mietimme ja puntaroimme tilanteesi,  ja otamme suunnittelussa ja rakentamisessa toiveesi huomioon. VANA Valmisnavetta on juuri sellainen kuin sinä haluat sen olevan.

VANA Valmisnavetta on kilpailukykyinen

Meille maatilayrityksen arki ja realiteetit ovat hyvin tuttuja. Siksi toteutamme VANA -navettasi oikean kokoisena ja tilasi kehittämisen lähtökohtiin sopivilla teknisillä ratkaisuilla – kaikki tämä kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki rakennustekniset ratkaisut,  niin teräs, betoni kuin puu, ovat meille tuttuja.

Yhteistyössä DeLavalin kanssa

Yhteistyökumppanimme DeLaval toteuttaa tilallesi sopivan lypsyjärjestelmän parsinavetasta asema- tai robottilypsyyn. VANA-valmisnavetta pitää sisällään maailman parhaat maidontuotantoon suunnitellut elementit, koneet ja laitteet, mutta se on myös tuottajan toiveiden täyttymys.

Hiljaisinkin toive kuunnellaan

Suomen parhaat navetta-asiantuntijat kuuntelevat hiljaisimmankin toiveen ja toteuttavat sen piirulleen tuottajan toiveiden mukaan rakentamisen realiteetit vankasti mielessä.

VANA Valmisnavetta