Asiakasta kuunnellen – onnistunut lopputulos lähtee kuuntelemisesta

Vaikka VANA Valmisnavetalla on kolme toimivaa ja kustannustehokasta tyyppinavettaa, on perin harvinaista toteuttaa kahdelle eri maatilalle kaksi samanlaista navettaa. Jokainen maatalousyritys, karja ja yrittäjä ovat erilaisia ja ainutlaatuisia. Siksi onnistunut lopputulos lähtee kuuntelemisesta. Kuuntelemisella emme tarkoita pelkästään, että olemme hiljaa sinun puhuessasi. Kuuntelemalla asetumme sinun asemaasi: teemme muistiinpanoja, mietimme ja puntaroimme tilanteesi ja otamme suunnittelussa ja rakentamisessa toiveesi huomioon. Asiakasta kuunnellen!

Juuri sinulle sopivana

Meille maatilayrityksen arki ja realiteetit ovat hyvin tuttuja. Siksi toteutamme VANA Valmisnavettasi oikean kokoisena ja tilasi kehittämisen lähtökohtiin sopivilla teknisillä ratkaisuilla – kaikki tämä kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki rakennustekniset ratkaisut – niin teräs, betoni kuin puu, ovat meille tuttuja.

Yhteistyökumppanimme DeLaval toteuttaa tilallesi sopivan lypsyjärjestelmän parsinavetasta asema- tai robottilypsyyn. VANA Valmisnavetta pitää sisällään maailman parhaat maidontuotantoon suunnitellut elementit, koneet ja laitteet, mutta se on myös tuottajan toiveiden täyttymys. Suomen parhaat navetta-asiantuntijat kuuntelevat hiljaisimmankin toiveesi ja toteuttavat sen piirulleen toiveittesi mukaan rakentamisen realiteetit vankasti mielessä.

Asiakasta kuunnellen